ŠKOLNÍ PLES

Vážení rodiče,

rádi bychom Vás ve spolupráci se SRPŠ pozvali na náš tradiční školní ples, který se uskuteční v pátek 23. února v prostorách Lidového domu. Začátek je v 19:00.

Přivítáme vás welcome drinkem. Uvidíte vystoupení žáků naší školy a celým večerem vás bude provázet hudební skupina POCITY. Těšit se můžete na tombolu. Vstup na ples je dvorem – přes zadní vchod Lidového domu. 

Po celou dobu společenského večera bude otevřena restaurace, kde je možné zakoupit si večeři, nápoje a drobné občerstvení v podobě chlebíčků a koláčků.   

Zakoupit vstupenky a rezervovat si místo u stolu můžete přímo v naší škole od pondělí 15. 1. do úterý 16. 1. v čase 14:00 – 16:00 ve vestibulu školy. Cena jedné vstupenky je 250,- Kč.

Pokud se plesu nechcete zúčastnit, ale rádi byste přispěli, je možné podpořit školu zakoupením vstupenky. Váš příspěvek zašlete na bankovní účet SRPŠ u FIO banky – 2401513615/2010 – do poznámky přidejte „Ples SRPŠ“.

Zároveň Vás chceme požádat o dárky a věcné dary do tomboly. Velmi si ceníme jakékoliv spolupráce mezi rodiči a školou. Pokud budete přispívat, dary mohou nosit žáci třídním učitelům nebo Mgr. Taťáně Žůrkové (od 15. 1. do 21. 2.) – 1.stupeň třída 5.B. 

Výtěžek z plesu půjde na účet SRPŠ a bude využit ve prospěch dětí – výjezdy a odměny na soutěže, nákup sportovních potřeb, činnost školní družiny a další.

Předem děkujeme za pomoc a ochotu.

Těšíme se na Vás.
Arnošt Žídek