V pondělí 21.11. si žáci 7.A užili netradiční hodinu pracovních činností. Pod vedením paní učitelky z hotelové školy se seznámili se základy stolování, konzumace pokrmů a chování v restauraci. Vyzkoušeli si základní prostírání, rozložení inventáře a zjistili například,
jak oloupat správně banán nebo kiwi.
Petr Wzientek
![](http://www.zsoticka.opava.cz/wp-content/uploads/2022/11/IMG-20221123-WA0002-1-1280x960.jpg)
![](http://www.zsoticka.opava.cz/wp-content/uploads/2022/11/IMG-20221123-WA0001-1-1280x960.jpg)
![](http://www.zsoticka.opava.cz/wp-content/uploads/2022/11/IMG-20221103-WA0036-1.jpg)
![](http://www.zsoticka.opava.cz/wp-content/uploads/2022/11/IMG-20221123-WA0005-1-1280x960.jpg)
![](http://www.zsoticka.opava.cz/wp-content/uploads/2022/11/IMG-20221123-WA0004-1.jpg)
![](http://www.zsoticka.opava.cz/wp-content/uploads/2022/11/IMG-20221123-WA0003.jpg)