Uzavření škol od středy 14.10. do pátku 23.10. a distanční výuka

Vážení rodiče,

z důvodu nařízení vlády nastala situace, kterou si  nikdo z nás nepřál. Žáci přecházejí opět na distanční výuku. Všechny výukové informace a sdělení najdete na systému Škola on-line a on line výuka bude probíhat na Google classroom přes meet. Část výuky bude probíhat formou on-line setkávání, další část bude zadávání formou samostatných prací. Jednotliví učitelé si s Vašimi dětmi výuku naplánují. On -line výuka bude probíhat v hlavních předmětech, naukové předměty pouze 1x týdně. Výchovy jsou momentálně úplně zrušeny.
Tentokrát je výuka povinná, bude  kladen důraz na splnění a odevzdávání úkolů, učitelé budou žákům předávat zpětnou vazbu. Děti mohou být také hodnoceny (známkou, slovně či formativním hodnocením).
V týdnu od 26.10. do 30.10. jsou podzimní prázdniny.
Návrat do školy je plánován na pondělí 2.11. 

Družina je také uzavřena.
Obědy- jsou pro všechny žáky školy odhlášeny. Pokud má někdo zájem o školní stravování, vaří se pouze 1 jídlo, ale rodiče musí dítě na obědy znovu přihlásit. Výdej těchto obědů je od 11:00 -12:30 hodin.

Zapůjčení i-padů pro distanční výuku: Pokud potřebujete zapůjčit technické vybavení k on-line výuce, můžeme zapůjčit i-pady. Rodič si může přijít do školy od středy 14.10. do pátku 16.10. v čase od 8:00  do 14:00 hodin (budou zde pedagogové, kteří Vám tyto věci  vydají ). Tuto techniku zapůjčíme podepsáním Protokolu o zapůjčení i-padu.
Přejeme Vám všem pevné zdraví.
Za vedení školy Mgr. Kateřina Staňková a Mgr. Magda Krasnokutská