Dopis rodičům žáků 9. ročníků – Veletrh povolání


 

V Opavě dne: 21. 8. 2019

Vážení rodiče,

Vaše dcera či syn je nyní žákem 9. ročníku základní školy. Je před Vámi těžké rozhodnutí správně zvolit nejvhodnější studijní obor.

Rádi bychom Vám tuto volbu alespoň trochu usnadnili, proto přicházíme s novým pojetím přehlídky studijních oborů středních škol.

Úřad práce ČR, Kontaktní pracoviště Opava ve spolupráci s Okresní hospodářskou komorou Opava, statutárním městem Opava, sdružením MAS Opavsko a pod záštitou Krajského úřadu MSKpro Vás připravil

VELETRH POVOLÁNÍ OPAVA 2019

Místo konání  –  Víceúčelová hala Opava, Žižkova 8

24. 10. 2019 9:00 – 17:00

25. 10. 2019 8:00 – 15:00

Na této akci Vám a Vašemu dítěti představíme studijní obory napojené na konkrétní pracovní pozice v reálných firmách a institucích.

Přijďte se podívat na společnou přehlídku téměř 50 středních škol a více jak 60  potencionálních zaměstnavatelů. Uvidíte, jak lze získané školní dovednosti uplatnit v praxi. Vystavovatelé jsou nejen z našeho okresu Opava a připravili si pro Vás praktické ukázky oborů a povolání.

Věříme, že informace, které na této akci získáte a praktické ukázky, které Vám pomohou osvětlit různá povolání, budou velkým přínosem pro správnou volbu nejvhodnějšího studijního oboru Vašeho dítěte.

Tento veletrh  je pro všechny návštěvníky zdarma, bližší informace naleznete na: www.veletrhpovolani.cz.

Těšíme se Vás

 Mgr. Petra Ballová  v. r.

ředitelka Kontaktního pracoviště ÚP ČR Opava