Den otevřených dveří

Kdo nezaváhal a přišel 20.března na návštěvu na naši školu, byl určitě spokojený a zároveň mohl žasnout, jak je tady báječně a jak šikovné děti tady jsou.

Předškoláci se přesvědčili, že zápis bude vlastně zábava. Po odchodu ze třídy si mohli udělat radost a koupit si něco v multimediální učebně, kde děti nižšího stupně nabízeli své výrobky. Popřípadě se mohli podívat na vystoupení, které si děti připravily.

  

Své předvedly ovšem i starší děti a nebylo toho málo. V tělocvičně pobavili návštěvníky veselí klauni. Cestou do tělocvičny se nabízelo občerstvení v kavárně, kde se vzpomínalo na straré časy.

 

Lákadel ale byla velká spousta – ochutnávka dobrot v kuchyňce, zábavná matematika, divadelní představení v anglickém jazyce, přehlídka robotů a deskových her, chemické pokusy či přírodopis trochu jinak.

     

Ve všech prostorách školy vládla pohodová atmosféra, super nálada, hosté nešetřili chválou, bývali žáci zavzpomínali, jak tady bylo fajn a současní měli dobrý pocit z toho, jak se jim prezentace povedla. Všem, kteří se na přípravě akce podíleli patří velké poděkování.